Garantie voor een succesvol
feest of event

Granplaza heeft 3 sfeerthema’s ontwikkelt om een feest of evenement een extra dimensie te geven. Zo worden gasten extra verrast. Deze sfeerthema’s zijn ontwikkelt zodat de huurders van onze ruimtes en zalen tegen een aantrekkelijke prijs gebruikt kunnen maken van professionele en vaak kostbare of zeldzame decoratieve elementen. Onze service strekt hierin ver met betrekking tot deze drie sfeerthema’s tegen een zeer lage meerprijs om er zeker van te zijn dat een huwelijksfeest, verjaardag, bedrijfsfeest of evenement gehouden bij Granplaza altijd een garantie voor succes is. Bij alle drie de sfeerthema’s kan een passende dansvloer en verlichting worden verzorgd.

1001 Nights

Het thema 1001 Nights is door ons ontwikkelt tot een concept met een ware happening. We lichten hier een tipje van de sluier op, maar kunnen uiteraard vanwege het enigszins mysterieuze sprookje hier niet alles uit de doeken doen voor de lezers van dit stuk. De zaal word naar wens omgetoverd, waarbij dit 1001 Nacht thema de hoofdrol als basis van een geslaagd feest of event speelt. We hebben voor dit thema vele originele interieur, meubels en decoratieve accessoires speciaal geimporteerd uit de steden van Marokko. In Marrakech, Meknes en Fes is dit sprookjes nog steeds als bijna een werkelijkheid in de avonden waar dit afspeelt in de steegjes en de toeristische omgeving van deze koningsteden. We halen de geest uit de fles en brengen leven in het thema door dat men bij binnenkomst van de entree via een originele immense oosterse paleispoort de zaal zal betreden. na het betreden van de zaal zal men direct in de sfeer opgenomen worden en zich wanen in een avontuurlijk moment vol onstpanning en sensatie. De donkere wanden en de speciaal hierop ingestelde verlichting zorgt ervoor dat de gasten al snel meegenomen worden in dit spannende sprookje. We hebben elementen aangebracht die gebruikt kunnen worden voor een bruiloft, party, Catwalk show of ander bedrijfsevenement. Zo kunnen we maar 25 of maar liefst 200 originele leren marokkaanse poefs plaatsen met immens grote originele authentieke dienbladen tafels op poten. Een echte loungeomgeving die niet mag ontbreken. Een lichte passende wierookgeur afgewisseld met de heerlijke oosterse kruidengeur en bijpassende muziek zorgt ervoor dat de gasten zich in een paradijs op aarde wanen. De Catering is in overleg volledig afgestemd op dit thema. Dinertafels en stoelen kunnen worden voorzien van tafelkleden en servies passend bij dit thema. Dit thema kan naar wens samen met u naar wens worden ingevuld.

Naast de bovengenoemde aankleding en styling is het ook mogelijk om een ware 1001 Nacht Animatie feest of de wereldberoemde Foodmarkt uit Marrakech, de Djemaa el Fna Animatie feest te geven. Voor deze Animatie feesten hebben we de gehele concepten ontwikkelt en kunnen eenvoudig passend gemaakt worden voor diverse events.

Granplaza in een notendop

Geschikt voor 10 tot 1.000 personen

Vrij parkeren

Centraal gelegen

Vaste partners

Zaal & catering onder één dak


Reserveer direct!