Catwalk shows

Onschatbare waarde

Geef uw eigen modeshow voor 100 of 2500 gasten en onthul uw (nieuwe) collectie in een bijzondere setting. Catwalk shows keren niet voor niets weer terug. De kracht van een persoonlijke uitnodiging met of zonder entree geld is een ontmoeting met uw klanten die van onschatbare waarde is. Onze vaste sfeerthema’s lenen zich perfect uit om uw nieuwe zomer of winter collectie te presenteren.

Sfeerthema's

De drie sfeerthema’s die Granplaza voor uw kan verzorgen kunnen naar wens een extra dimensie krijgen door dat we deze dynamischer, energieker of kosmopolotisch presenteren en hierdoor bijvoorbeeld een wereldwijde cultuur ontstaat.

Vianen het hart van Nederland

Kiezen voor een hoofdstad ergens in Europa om de locale klanten te bereiken werkt steeds moeizamer. Gemak en dichterbij huis geniet voor uw potentiele klanten steeds meer de voorkeur. Omdat Granplaza Vianen zich midden in het land bevindt is een Catwalk show voor iedereen in Nederland beter en sneller bereikbaar.

Londen, Paris, Vianen...

Special Signing

Naast de standaard belangrijke voorzieningen die we al middels onze signing rondom en binnen het complex hebben aangebracht bieden we de mogelijkheid om in het gebouw en aan de moderne gevel van ons pand uw show extra aandacht te geven. Zo kunt u nog professioneler uw bedrijf en show in beeld brengen!

Stage barriers

Onze stagebarriers zijn voor het afzetten van podia op uw grootse show. Voor het podium is het van belang dat het publiek een veilige afstand houdt en bewaking makkelijk ertussen kan lopen en toekijken. Zo kunnen ook in bijzonder gevallen mensen uit het publiek worden gehaald.

Denken in oplossingen

Er zijn verschillende criteria voor een succesvolle show;

 • Hoe lang en breed moet de Catwalk zijn.
 • Welke hoogte
 • Verlichte of ballet vloer
 • Lichteffecten boven de Catwalk
 • Beeldschermen
 • Special effects
 • Doelgroep
 • Vormgeving en versieringen
 • Wat wil je uitstralen
 • Muziek!!!
 • Opname wensen

Granplaza specialist in Catwalk shows

Wij organiseren met professionele mensen uw succesvolle show voor 100 of 2500 gasten. Een modeshow is al intensief genoeg achter de schermen. Het Granplaza Catwalk show team organiseert alle voor de schermen. We begeleiden u graag naar een succesvolle show. We bedenken overal sneller oplossingen voor omdat we steeds vaker gewend zijn om out of the box te denken.

Tentoonstelling

Naast een Catwalk show is het ook mogelijk om daarvoor, tijdens of daarna een tentoolstelling bij Granplaza te houden. Deze expositie kan alleen dezelfde dag worden gehouden, enkele dagen of een week. Een Haute Couture week waarin uw ook het bedrijf belicht. Granplaza kan uw expositie laten eindigen in een ruimte die omgetoverd word tot balzaal met een extra bijzondere presentatie van uw jurken, tassen, schoenen, hoeden, juwelen of parfums.

Fashion Nieuws

Binnenkort vindt u hier de komende fashion shows met een beschrijving die in 2017 en 2018 bij Granplaza gehouden worden.

Klik hier voor de Granplaza Catwalk Show events

Granplaza in een notendop

Geschikt voor 10 tot 1.000 personen

Vrij parkeren

Centraal gelegen

Vaste partners

Zaal & catering onder één dak


Reserveer direct!