Over ons

Verras je gasten

Elk geslaagd feest of event begint met een sterke basis. Deze basis is de entourage ofwel het sfeerthema waarmee we de gasten tijdens hen aanwezigheid in de mood brengen van de omgeving waarin zij bevinden. We halen ze hiermee uit de dagelijkse hectiek waarna de gasten zich zullen focussen op het feest of event gebeurtenis. Als specialisten in één van de drie sfeerthema’s toveren we de zaal om tot een inspirerende ruimte waardoor gasten meegenomen worden in een ware happening. We verrassen dan je gasten met onze bijzondere sfeerthema’s. Deze concepten zijn speciaal gecreeerd en worden uitgevoerd om uw gasten een onvergetelijke ervaring mee te geven.

Granplaza specialist in Sfeerthema’s

Als je een feest of event in Granplaza wil houden dan kies je vaak niet alleen voor de toplocatie. Je kunt er ook een toporganisatie bijkrijgen die alle aspecten van deze drie verschillende sfeerthema’s van concept, entertainment, catering en styling tot in de puntjes verzorgt.

Het is voor ons als organisator ook een feest om één van deze drie sfeerthema’s te mogen verzorgen. Daarom zullen wij met veel passie en betrokkenheid de verwachtingen van je gasten overtreffen. Door de juiste styling voelen gasten zich dan snel thuis op uw feest of evenement.

Granplaza is van zichzelf een prachtige locatie met van binnen zijn originele indrukwekkende industriele elementen. Deze look is op zichzelf al mooi. Of het nu gaat om een huwelijksfeest of een bedrijfsevent het is belangrijk dat je gasten op hun gemak zijn en een onvergetelijke ervaring meekrijgen.

De Sfeerthema’s waar Granplaza in is gespecialiseerd zijn; 1001 Nights, Industrial Blacklight en White Sensation.

Granplaza in een notendop

Geschikt voor 10 tot 1.000 personen

Vrij parkeren

Centraal gelegen

Vaste partners

Zaal & catering onder één dak


Reserveer direct!